OFERUJEMY 3 w 1 Online - kompletne wdrożenie HACCP poprzez platformę internetową HACCP Online
SZKOLENIA ONLINE – Kursy zostały opracowane w przystępnej i ciekawej formie, a oprócz treści merytorycznych zawierają dużą ilość praktycznych przykładów, zdjęć, filmów i quizów, pozwalających szybko i sprawnie otrzymać certyfikat HACCP. E-szkolenia są dedykowane dla każdej branży oddzielnie. Zobacz demo szkolenia HACCP
CERTYFIKATY ONLINE - Po ukończeniu kursu oraz zdaniu testu certyfikat HACCP generuje się automatycznie do pobrania (PDF) w języku polskim oraz angielskim. Zobacz jak wygląda certyfikat
DOKUMENTACJA ONLINE - Dedykowana dla każdej branży oddzielnie e-dokumentacja może zostać sporządzona samodzielnie i szybko również przez osoby nieposiadające gruntownej wiedzy. Wystarczy odpowiadać na pytania zadane przez system, a kreator na podstawie udzielonych odpowiedzi stworzy odpowiednią dokumentację, gotową do wydrukowania. Zobacz jak wygląda kreator pytań oraz Pobierz przykładową dokumentację HACCP
KONTROLA I ZARZĄDZANIE ONLINE - Poprzez panel zarządzania użytkownik ma dostęp do szkoleń, certyfikatów HACCP, dokumentacji oraz faktur, a także raportów.
Dlaczego warto skorzystać z naszej oferty online?
- DOSTĘPNOŚĆ – Szkolenia i dokumentacja można sprawdzać „od ręki”. Mają Państwo do nich dostęp w dowolnym miejscu i czasie – 24h/7 dni.
- SZYBKOŚĆ - Proste i bardzo szybkie wdrożenie systemu. Oferowane rozwiązanie pozwala na szybkie wygenerowanie dedykowanej dokumentacji HACCP dla sieci placówek. Rola użytkownika sprowadza się do minimum - cały proces odbywa się automatycznie ze wsparciem naszych konsultantów. Zarówno certyfikat HACCP ze szkoleń, jak i dokumentacja dostępne są na koncie użytkownika po zalogowaniu.
- GWARANCJA JAKOŚCI – Szkolenia oraz dokumentacja zostały zaopiniowane przez ekspertów branżowych. W ramach usługi zapewniamy dodatkowo bieżące konsultacje e-mailem, telefonicznie lub poprzez komunikator Skype prowadzone przez doświadczonych doradców ds. Bezpieczeństwa Żywności.
- KONTROLA - Możliwość monitorowania przez zarządzającego stanu wdrożenia systemu HACCP.